full screen background image

Spitalizată după ce a lovit, cu bicicleta, un automobil

accident-bici     Pe strada Molidului din municipiul Câmpulung Moldovenesc, P. Domnica, de 65 de ani, localnică, în timp ce circula pe bicicletă, ieri seară, a intrat în coliziune faţă în spate cu un autoturism care era oprit regulamentar, după care s-a răsturnat cu bicicleta pe carosabil.

După producerea accidentului, biciclista a plecat de la locul accidentului, fără bicicletă, fiind găsită de agenţii de poliţie rutieră care au fost sesizaţi despre accident de către proprietarul autoturismului implicat, la domiciliul său, situat în apropiere.

Întrucât aceasta prezenta leziuni în zona capului şi acuza dureri la braţul drept, a fost transportată la spital, fiind diagnosticată cu: „fractură braţ drept şi plagă sprânceană dreaptă”, pentru care necesită peste 30 zile de îngrijiri medicale.

Victima nu purta cască de protecţie, a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, proprietarul autoturismului, C. Vasile, care se afla în autoturismul staţionat în momentul accidentului, a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

comments

comments




Leave a Reply

avatar