full screen background image

Competiţie de Drift, în parcarea Shopping City Suceava

drift     TOYOTA Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, a oganizat în perioada 8 – 9 iunie 2013, în parcarea SHOPPING CITY SUCEAVA, competiţia de drift TOYOTA SUCEAVA DRIFT GRAND PRIX.

Aproximativ 15 piloţi din Bucureşti, Cluj, Neamţ, Botoşani şi Suceava au luat startul în parcarea Shopping City Suceava într-o cursă incendiară, unde curajul şi maestria piloţilor nu se măsoară în secunde, ci în spectaculozitate.

Piloţii care au evoluat în competiţia de la Suceava sunt piloţi experimentaţi, membri ai Federaţiei Române de Drift, participanţi la Campionatul Naţional de Drift, dar şi la etape din Campionatul European.

Câştigătorii competiţiei TOYOTA SUCEAVA DRIFT GRAND PRIX au fost:

Locul 1:  Croitoru Marian, Botoşani

Locul 2:  Dobre Nicolae, Bucureşti

Locul 3:  Imre Gabi, Braşov

Dobre Nicolae şi Imre Gabi au fost la egalitate, conform punctajelor obţinute în sesiunile de concurs, astfel că s-au mai întrecut încă o dată pe circuitul de compeţie din parcarea Shopping City Suceava pentru a-şi adjudeca locurile pe podium.

Câştigătorii au primit cupe şi diplome, dar şi premii din partea partenerilor Mobil 1 şi Lubexpert.

Această competiţie a beneficiat de sprijinul pilotului sucevean Răzvan Frăţianu, atât pe parte de organizare, circuit competiţional si spectacol, cât şi ca suport la arbitrare.

Răzvan Frăţianu este singurul pilot suceavan care participă la Campionatul European de Drift şi se mândreşte cu titlurile de campion naţional, în 2011, şi vicacampion naţional, în 2012, dar şi cu locul 3 pe echipe la Campionatul European de Drift 2012, alături de Călin Ciortan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar