full screen background image

Bătaie la un bar din Bilca

bataie     Ieri, în jurul prânzului, N. Viorica, din comuna Bilca, a sesizat prin „S.N.U.A.U 112” faptul că, în seara zilei de 8 iunie, ginerele său T. Ionuţ, de 24 de ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani, în timp ce se afla pe raza comunei Bilca, a fost lovit de către P. Vasile, de 38 de ani şi C. Mihai, de 23 de ani, ambii din localitate, fiindu-i sustras telefonul mobil, precum şi suma de 300 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că în seara de 8 iunie, ora 20.30, T. Ionuţ s-a deplasat la un bar din comuna Bilca, unde, până la ora 22.30, a consumat băuturi alcoolice în compania lui G. Vasile, M. Dorin, P. Vasile şi C. Mihai. În acelaşi interval orar, cel în cauză a jucat jocuri de noroc la aparatele electronice din incinta localului, împrejurare în care a pierdut suma de 247 de lei.

De asemenea, T. Ionuţ a mai efectuat cumpărături din local în valoare de aproximativ 100 de lei, cheltuind astfel toţi banii pe care îi avea asupra sa.

În jurul orei 22.30, pe fondul consumului de alcool, în timp ce se afla în incinta barului, T. Ionuţ l-a lovit cu pumnii pe C. Mihai.

P. Vasile a intervenit pentru aplanarea scandalului dintre cei doi, fiind şi el lovit cu pumnii în zona feţei de către T. Ionuţ, fapt pentru care P. Vasile l-a lovit la rândul său pe T. Ionuţ, producându-i leziuni la nivelul feţei.

După ce a fost lovit de către P. Vasile, T. Ionuţ s-a deplasat către locuinţa soacrei sale, împrejurări în care a pierdut telefonul mobil. Din cauza stării de ebrietate în care se afla, cel în cauză nu a mai reuşit să ajungă acasă, fiind găsit în jurul orei 05.00, în timp ce dormea pe o cărare adiacentă D.J. 178C, de către soacra sa N. Viorica.

Fiind audiat, T. Ionuţ a formulat plângere penală împotriva lui P. Vasile şi C. Mihai, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând să se dispună procedural.

Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că aspectele sesizate de N. Viorica nu se confirmă, cu excepţia faptului că T. Ionuţ a fost lovit de către P. Vasile.

comments

comments




Leave a Reply

avatar