full screen background image

Ploile torenţiale nu au provocate pagube importante

ploi     Ploile torenţiale din ultimele 24 de ore nu au provocate pagube importante în judeţul Suceava.

Prefectulul judeţeului Suceava, Florin Sinescu a declarat, astăzi, că cea mai mare cantitate de apă a fost înregistrată în localitatea Bogdăneşti, mai exact 47 de l pe  mp.

Peste 1700 de locuinţe au rămas, ieri după-amiază, fără curent electric pe raza localităţilor Vultureşti, Siliştea, Liteni şi Fălticeni. Echipele E-on au intervenit imediat şi au schimbat un transformator electric în zona Fălticeni, acum neînregistrându-se alte probleme.

Tot ieri a căzut grindină în zona localităţii Satu-Mare, dar nu a creat pagube. Tot în urma ploilor de ieri au fost inundate 2 subsoluri de bloc din Fălticeni şi a fost spălat tarasamentul unui drum din Marginea.

La nivelul judeţului nu au fost gospodării sau terenuri agricole inundate. Comitetele de urgenţă din judeţ rămân activate până la expirarea codului galben de vreme rea, la ora 22.00.

Directorul ANM, Ion  Sandu, a declarat în acestă dimineaşă că precipitaţii importante se vor înregistra şi în weekend, iar luni este posibil să intre în vigoare un nou cod galben.

comments

comments




Leave a Reply

avatar