full screen background image

Hoţi din Bistriţa Năsăud, prinşi la Gura Humorului

Mobil     În urma măsurilor întreprinse cu privire la furtul comis, la 30 mai, în dauna părții vătămate V. Ilie, din comuna Marginea, s-a reușit identificarea autorilor ca fiind D. S., de 17 ani, și S.Boby, de 21 de ani, ambii din oraşul Sîngeorz-Băi, judeţul Bistriţa Năsăud, locuind fără forme legale în oraşul Gura Humorului.

Reamintim că la 30 mai, ora 13.15, Poliţia oraşului Gura Humorului, a fost sesizată de V. Ilie, de 61 de ani, din comuna Marginea, despre faptul că, în timp ce se afla pe peronul CFR Gura Humorului şi consuma băuturi alcoolice, 2 persoane necunoscute i-au sustras 2 telefoane mobile şi suma de  200 lei.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, în ziua de 29 mai, în jurul orei 18,00, V. Ilie s-a întâlnit în orașul Gura Humorului cu doi tineri pe care îi cunoaște din vedere și împreună cu aceștia au consumat băuturi alcoolice pe peronul stației CFR Gura Humorului și apoi în camera de la restaurantul gării  (cameră în care s-a cazat partea vătămată).

După plecarea celor doi tineri, reclamantul a constatat că îi lipsește un telefon, dar nu a sesizat organele de poliție. În dimineața zilei de 30 mai, în jurul orei 10.30, V. Ilie s-a reîntâlnit cu unul din tinerii cu care consumase băuturi în seara precedentă, prilej cu care i-a cerut să-i restituie telefonul  sustras.

Tânărul respectiv i-a promis că-i va restitui telefonul dacă mai beau o sticlă de bere împreună. Partea vătămată a acceptat și împreună cu tânărul respectiv s-au deplasat în stația CFR Gura Humorului, unde au consumat împreună bere, timp în care i-a fost sustras din buzunarul de la cămașă un alt telefon mobil și suma de 200 de lei.

Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, faptă prev și ped. de art. 208 alin.1, art. 209 alin.1 lit. e din C.P.

comments

comments




Leave a Reply

avatar