full screen background image

Arestat pentru vătămare corporală gravă şi port ilegal de armă albă

arma alba     În urma continuării cercetărilor în cauza privind agresiunea fizică comisă la 29 mai, ora 21.00, asupra părţii vătămate B. Ionuţ, de 23 ani, domiciliat în oraşul Dolhasca, s-a stabilit că acesta, la 30 mai, s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Suceava, unde fiind examinat s-a stabilit că prezintă leziuni ce au putut fi produse prin lovire cu pumnii şi picioarele la data de 29 mai.

I s-a eliberat certificat medico-legal, stabilindu-i-se pentru vindecare un număr de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale.

În urma activităţilor operative desfăşurate de poliţişti au fost identificaţi autorii agresiunii ca fiind P. David, de 18 ani, P. Florin, de 23 de ani şi G. Andrei, de 24 de ani, toţi din mun. Suceava.

În baza probatoriului administrat în cauza s-a dispus  începerea  urmăririi penale după cum urmează:
– faţă de P. David sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală gravă şi portul ilegal de armă albă, fapte prev. şi ped. de art. 182 al.2 din Cod Penal şi art. 2 al.1 pct. 1 din L61/1991-R;
– faţă de P. Florin pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, faptă prev. Şi ped. de art. 180 al.2 din Cod penal;
– faţă de G. Andrei pentru comiterea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe,faptă prev. şi ped. de art. 180 al.2 din Cod penal.

Faţă de P. David s-a luat şi măsura reţinerii pe timp de 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat la Judecătoria Suceava cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi emiterea mandatului de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar