full screen background image

3 copii de 12 şi 13 ani au furat bunuri de 500 de lei

furturi-din-locuinte     Ieri seară, în jurul orei 18.00, O. Vasile, de 38 de ani, din comuna Şcheia, a sesizat faptul că, în intervalul orar 14.30 – 15.30, R. C., de 13 ani, C. R. şi B. C., ambii de 12 ani, toţi din localitate, au pătruns în incinta locuinţei sale din satul Şcheia, de unde au sustras mai multe bunuri.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia, iar din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că între orele 14.30 – 15.30, R. C., C. R. şi B. C. au pătruns, prin forţarea uşii de acces, în incinta locuinţei lui O. Vasile, de unde, au sustras o bormaşină, un aparat radio, un televizor mic sport, 3 cuţite de inox, o bărdiţă (de tocat), iar din curte o furcă şi o bicicletă, bunuri în valoare de 500 lei.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat şi audiat B. C., care a recunoscut fapta comisă împreună cu R. C. şi C. R., aceştia din urmă nefiind găsiţi la domiciliu, iar bunurile reclamate sustrase nefiind recuperate.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de numiţii R. C., C. R. şi B. C. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 208 alin. 1- art. 209 alin. 1 lit. “a” şi  “i”, urmând a se dispune procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar