full screen background image

Telefon furat unei ospătăriţe, de pe terasa unde lucra

Mobil     O tânără din Comuna Ipoteşti a sesizat, ieri, prin „S.N.U.A.U 112”, faptul că, în timp ce se afla de serviciu ca ospătar la terasa aparţinând unui restaurant din municipiul Suceava, persoane necunoscute i-au sustras de pe o masă, de la intrarea pe terasă, un telefon mobil.

Din cercetări s-a stabilit că în data de 5 iunie, în jurul orei 15.30, reclamanta, P. Georgeta, de 20 de ani, se afla de serviciu ca ospătar la terasa ce aparţine restaurantului, terasa fiind amenajată în faţa restaurantului şi împrejmuită cu gard de vegetaţie înalt de aproximativ 1,70 metri.

Întrucât pe terasă nu se aflau clienţi, aceasta şi-a pus telefonul mobil pe masa situată la intrarea pe terasă dinspre restaurant, fără a da importanţă persoanelor ce trec prin zonă.

După circa 10-15 minute a constatat că telefonul lipseşte şi, întrebând colegele despre el, a aflat că prin zonă au trecut nişte femei, dar nu au observat ca acestea să fi intrat prin zona mesei în cauză.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar