full screen background image

Primăria susţine sportul sucevean

handbalsuceava     Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, înlătură orice îndoială cu privire la susţinerea financiară, din partea municipalităţii, a echipei masculine de handbal Universitatea.

În cel mai scurt timp, alte 200.000 de lei vor intra în conturile clubului de handbal.

Univesitatea s-a confruntat, în ultima perioadă, cu numeroase probleme financiare, iar mai mulţi jucători s-au transferat la alte formaţii.

“Vom face tot posibilul să salvăm echipa de handbal, să rămână în prima ligă şi să joace în cupa României. Sigur sunt o serie de jucători care au plecat dar vă spun din experienţă că o echipă nu stă într-un jucător. Eu mai degrabă contez pe cei care vin din urmă, pe cei mai tineri, care vor să se afirme şi pe bani mai puţini.” a spus Lungu.

Edilul-şef a promis că, în continuare, va fi finanţat şi fotbalul, în funcţie şi de rezultatele ce vor fi înregistrate la finele campionatului.

“Trebuie unite forţele şi făcută o singură echipă. Pe lângă lipsa de finanţare, în lumea fotbalistică suceveană există şi foarte multe orgolii. Fiecare vrea echipa lui, dar aşa am văzut că nu merge”, a încheiat primarul.

comments

comments




Leave a Reply

avatar