full screen background image

Înşelăciune la un magazin din Salcea

magazin alimentar     Poliția Orașului Salcea a fost sesizată, în după-amiaza zilei de ieri, cu privire la faptul că, în jurul orei 15.45, în incinta unei societăţi comerciale, au pătruns mai multe persoane, care au solicitat gestionarului cumpărarea unor produse alimentare.

După ce gestionarul de serviciu, M. Ioan, a pus într-o sacoșă din material plastic produsele alimentare solicitate, o femeie din același grup a achitat contravaloarea acestor produse cu o bancnotă de 100 de lei ce era deteriorată, în sensul că era secționată în partea cu seria bancnotei, respectiv în colțul stânga jos.

În momentul în care a pregătit restul pentru produsele achiziționate, gestionarul a sesizat că bancnota era deteriorată, împrejurare în care a lăsat pe tejghea restul astfel pregătit, ocazie cu care făptuitoarea a luat bancnota de 100 de lei, precum și restul mai sus menționat, în sumă de 82 de lei, părăsind incinta magazinului şi abandonând bunurile achiziționate.

În momentul în care gestionarul a sesizat faptul că i-au dispărut banii pregătiţi pentru rest, a ieșit din magazin, observând faptul că femeia s-a urcat într-un autoturism care a plecat în direcția municipiului Suceava.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar