full screen background image

Primăria suceveană vrea să modernizeze Casa de Cultură

Casa_de_cultura_din_Suceava     Primăria suceveană vrea să modernizeze Casa de Cultură, printr-un parteneriat cu Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, spune că edificiul amplasat în zona centrală este un bun de patrimoniu care are nevoie, în primul rând, de schimbarea mobilierului şi de refacerea instalaţiilor de încălzire şi aerisire.

El a precizat că sediul Casei Culturii a fost şi în trecut obiectul unor proiecte de reabilitare, care însă nu au mai fost derulate din lipsă de fonduri.

Lungu: “Vom încerca să purtăm discuţii, să pregătim acest parteneriat cu Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor. Vreau să propun un proiect în Consiliul Local, dacă mai e posibil în acest an, să facem o rectificare de buget pentru anul viitor. Sunt lucruri pe care vrem să le facem, pentru că vin oameni de seamă în oraşul nostru, dau spectacole la Casa de Cultură, şi, sigur, este o carte de vizită negativă pentru municipalitate. Sper să găsim un parteneriat, astfel încât să salvăm Casa de Cultură. Este o clădire pe care vrem să o ţinem în viaţă şi să o modernizăm.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar