full screen background image

Pădurar agresat de şoferul unui camion

padurice     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de  un bărbat, de  46 ani, din localitate,  pădurar în  cadrul Ocolului Silvic Pătrăuţi, despre faptul că a fost agresat de o persoană în timp ce se afla pe  str. Mihail Sadoveanu, la marginea pădurii.

La faţă locului polițiștii l-au identificat pe reclamant, S. Gheorghe, şi pe N. Ionuţ, de 32 de ani, din municipiul Suceava.

În urma audierii, S. Gheorghe a declarat că este pădurar în zona respectivă şi că la 4 iunie, în jurul orei 09.20, aflându-se în timpul serviciului, a depistat un camion care intenţiona să deverseze balastrul din benă pe un drum forestier.

După ce l-a oprit şi i-a spus conducătorului auto că acest lucru este interzis, N. Ionuţ a început să provoace scandal, deoarece ar fi avut toate aprobările necesare.

S. Gheorghe a susţinut că a fost îmbrâncit de N. Ionuţ, căzând pe sol, şi a fost ameninţat, dacă se mai opune efectuării lucrărilor.

Cu ocazia audierii, N. Ionuţ a declarat că are toate autorizaţiile necesare pentru reabilitarea drumului forestier, însă nu a prezentat nici un fel de documente.

S. Gheorghe a depus plângere împotriva lui N. Ionuţ  pentru săvârşirea infracţiunii de „ultraj”, cauza urmând a fi declinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru continuarea cercetărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar