full screen background image

“Serile Studenteşti”, la a doua săptămână

Afis_I-love-USV_sapt-2_2013     Programul “Serilor Studenteşti”, de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava, continuă şi în această săptămână, ne informează Prof. univ. dr. Mihai Dimian,
Prorector al instituţiei sucevene de învăţământ superior.

Astfel, luni, 3 iunie, în Grădina Englezească, Corp D, de la ora 19:30, va concerta Fanfara Bucovina, iar de la ora 20:15 vor avea loc concerte folk susţinute de studenți și liceeni.

Marți, 4 iunie, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, de la ora 19:30 poţi audia un concert chitară clasică al Cvartetului ALHAMBRA şi, de la 20:30, poţi participa la spectacolul oferit de Teatrul FABULINUS, cu piesa “Țara Orbilor”.

Miercuri, 5 iunie, în Grădina Englezească, Corp D, de la ora 19:30, se va desfăşura un spectacol de muzică și dansuri populare oferit de Ansamblul ARCANUL USV și Ansamblul Colegiului de Artă ”Ciprian Porumbescu”.

Manifestările continuă şi joi, 6 iunie, în Grădina Englezească, Corp D: de la ora 19:30 Concert OKRA, 19:50 Festivitatea de premiere a concursului de fotografii “We love USV” şi 20:00 Concert ODYSSEY.

În cazul unor conditii meteo nefavorabile, activitățile se vor desfășura în Auditorium „Joseph Schmidt”.

INTRAREA ESTE LIBERĂ LA TOATE ACESTE ACTIVITĂȚI!

comments

comments




Leave a Reply

avatar