full screen background image

Şefii de secţie de la spitalul judeţean au fost validaţi

Spitalul Judetean 22     Cei 19 medici care au câştigat concursurile de şefi de secţie şi de laborator la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou Suceava au fost validaţi, astăzi, de consilierii judeţeni.

Ei au trecut probele organizate la sfârşitul lunii mai. Este vorba, în general, de foştii şefi, care şi-au păstrat funcţiile.

Secţia medicină internă este condusă de LUCIA CEMÂRTAN, nefrologia de MIHAI ARDELEANU, cardiologia de MIHAI CREŢEANU, iar secţia diabet de GABRIELA CREŢEANU.

ZOIA IRIMIE este în fruntea secţiei balneologie, RĂZVAN BANDAC la şefia ortopediei, FLORIN FILIP direcţionează chirurgia infantilă, iar GEORGETA MURARIU neonatologia.

La secţia ORL concursul a fost câştigat de CORNELIU DUMITRESCU, la oftalmologie de GEORGETA MARTINIUC, reumatologia a revenit GEORGETEI BELIBOU, neurologia DANIELEI NEAGU, iar chirurgia generală lui SORIN HÂNCU.

Ceilalţi şefi de secţii sunt IULIA FRUNZĂ – pediatrie, CORINA STĂNESCU – boli infecţioase, DORIN STĂNESCU – terapie intensivă şi MARIA MUHA – pneumologie.

Conducerea laboratorul de radiologie este asigurată de AGATA PETRESCU, iar cea a laboratorului de anatomie patologică de ANDREEA BOTEZAN.

comments

comments




Leave a Reply

avatar