full screen background image

Cristian Preda, suspendat din PDL pentru 6 luni

Cristian Preda     Cristian Preda a fost suspendat din PDL pentru şase luni. Decizia a fost luată în cadrul şedinţei BPN al PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a participat, luni, la şedinţa BPN al partidului în care s-a discutat situaţia sa, precizând că nu a fost invitat, dar a venit să se apere şi l-a acuzat în continuare pe Vasile Blaga de starea proastă a partidului.

“Nu am fost invitat. Am venit să mă apăr, pentru că peste tot acolo unde eşti acuzat ai dreptul la apărare. Doar în regimurile totalitare nu ai acest drept. Am venit şi să mă apăr, am venit de asemenea să acuz în faţa conducerii partidului BPN care refuză să aplice Statutul”, a precizat Cristian Preda înainte de şedinţa BPN., la sosirea la sediul PDL.

El a adăugat că, dacă este cineva vinovat de situaţia proastă a partidului, acela este preşedintele PDL, Vasile Blaga, deoarece refuză să aplice dispoziţiile din Statut privind constituirea guvernului din umbră ca principal instrument de opoziţie.

“Dacă e cineva vinovat de starea proastă din acest moment, acela e preşedintele partidului, Vasile Blaga, pentru că refuză să aplice dispoziţiile din Statut care cer să se constituie un guvern din umbră ca principal instrument de opoziţie. Am auzit că la toamnă vor. Nu putem să amânăm intrarea în opoziţie luni şi ani în şir”, a adăugat Preda.
Cristian Preda a mai spus că nu intenţionează să demisioneze din partid şi, întrebat dacă se aşteaptă la excludere, el a răspuns: “Vom vedea, o să-mi expun punctul de vedere”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar