full screen background image

Tentativă de omor după un conflict spontan

bataie     Un bărbat de 64 de ani, din Siminicea, este acuzat de tentativă de omor, după ce, în urmă cu câteva zile, a lovit un consătean.

Postul de poliție Siminicea a fost sesizat, pe 27 mai, cu privire la faptul că U. Vasile a fost agresat de către A. Dumitru, din localitatea Siminicea.

Cu ocazia deplasării la fața locului, lucrătorii din cadrul Postului de poliție Siminicea au însoțit ambulanța până la locul producerii agresiunii, aceasta fiind la o distanță de 3 km de sat.

Victima nu prezenta leziuni vizibile, însă, având în vedere faptul că acuza dureri la nivelul gâtului, aceasta a fost transportată în regim de urgență la Spitalul Clinic de Urgență „Sf. Ioan” Suceava, unde a fost internată și supusă investigaţiilor medicale.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că, în seara zilei de 27 mai, în jurul orelor 22.00, între cei doi a fost un conflict spontan, împrejurare în care ambele părți s-au lovit reciproc.

În urma acestui conflict U. Vasile a acuzat dureri la nivelul gâtului, fără ca vreun martor prezent la fața locului să vadă momentul agresiunii.

La 30 mai, au fost continuate cercetările privind altercaţia  dintre U. Vasile, de 47 ani, şi  A. Dumitru, de 64 de ani, şi s-a solicitat prin ordonanță efectuarea în cauză a unei expertize medico-legale, împrejurare în care medicul specialist, a stabilit diagnosticul preliminar pentru U. Vasile de “insuficiență respiratorie acută, edem glotic, trahetostemie, fiindu-i pusă în primejdie viața”.

Cauza a fost preluată de un procuror criminalist, care a dispus continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii de către A. Dumitru, a tentativei la infracțiunea de omor, urmând să fie dispuse măsuri preventive faţă de autor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar