full screen background image

Suspect de omor, identificat de poliţişti

Grup de politisti     Acum două săptămâni, pe data de 18 mai, familia a sesizat dispariţia minorei B. A., de 14 ani, din comuna Arbore, judeţul Suceava. Din relatările familiei a rezultat că, la data de 17 mai, aceasta a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni ulterior.

Începând cu data sesizării dispariţiei, poliţiştii au efectuat activităţi de căutare cu efective sporite, desfăşurând totodată activităţi investigative specifice şi exploatând toate ipotezele privind dispariţia minorei.

Urmare a activităţilor investigative şi de căutare, în data de 30 mai, la orele 19.00, poliţiştii au identificat cadavrul minorei într-o zonă împădurită aparţinând Cantonului Silvic Saca din cadrul Ocolului Silvic Solca. Cadavrul prezenta semne vizibile de violenţă.

Totodată, echipe complexe formate din poliţişti sub coordonarea unui procuror criminalist, au iniţiat activităţi de investigare în urma cărora a fost identificat principalul suspect de comiterea faptei, respectiv B. D., de 19 ani, din satul Clit, comuna Arbore, judeţul Suceava.

Suspectul a fost audiat, ocazie cu care a recunoscut comiterea faptei, precizând ca a exercitat acte de violenţă asupra victimei în data de 17.05.2013.

La această oră, cercetările sunt continuate de poliţişti, procurori şi medici legişti, în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei şi a dispunerii măsurilor procedurale în cauză.

comments

comments




Leave a Reply

avatar