full screen background image

A ajuns la spital, după ce a spart câteva geamuri

geam-spart     Un bărbat din comuna Slatina, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a distrus cu pietre geamurile mai multor case, ameninţându-i şi pe proprietari cu acte de violenţă.

La 30 mai, ora 18.50, Poliţia municipiului Fălticeni, a fost sesizată cu privire la faptul că, la spitalul municipal din localitate, a fost transportat cu ambulanța C. Marcel, de 42 ani, din comuna Slatina, victima a unei agresiuni.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, în seara zilei de 29 mai, ora 21.30, C. Marcel, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a distrus cu pietre geamul locuinței lui T. Nicolae, de  26 ani, amenințându-l cu acte de violență pe tatăl acestuia T. Constantin, de  58 ani, ambii localnici.

În jurul orei 22.26, tot prin același mod, s-a deplasat la locuința familiei R. Ioan, de  38 ani, din localitate, a distrus două geamuri și a provocat distrugeri la poarta de acces din curtea locuinței acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală împotriva lui C. Marcel, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și distrugere.

comments

comments




Leave a Reply

avatar