full screen background image

4 morţi după un accident la Prisaca Dornei

tir-incarcat-cu-cherestea-s-a-rasturnat-intr-o-curte-85506      Ieri seară, pe DN 17, în interiorul  localităţii Prisaca Dornei din comuna  Vama,  S. Visarion, de 32 ani, din comuna Stulpicani, posesor al permisului de conducere pentru categoriile “B,BE,C,CE” din  anul 2001, în timp ce conducea autotrenul ce tracta o semiremorcă, încărcată cu material lemnos semifabricat, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza răsturnându-se în curtea unui imobilul situat în satul Prisaca Dornei.

În curtea imobilului respectiv se afla proprietarul acestuia C. Laurențiu, de  45 ani  și fiica sa, C. Elena, de  21 ani, localnici, care au fost surprinşi sub semiremorca autotrenului.

Conducătorul auto și cele două persoane au decedat pe loc, iar în cabină a mai fost găsită încă o  persoană  decedată, încarcerată, care a fost identificată ulterior ca fiind S. Andrei, de  32 ani, din comuna Păltinoasa.

Circulația pe DN 17 a fost blocată pe sensul de mers C-lung Moldovenesc – Suceava,  fluidizarea traficului fiind asigurată de agenți de poliție rutieră.

În derapaj autotrenul a rupt un stâlp de curent electric, situația fiind remediată de lucrătorii E-on Suceava.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier Suceava în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar