full screen background image

“Zilele Sucevei”, în perioada 21-24 iunie

zilele sv     Şeful municipalităţii informează că, programul manifestărilor nu este încă definitivat, însă, la propunerea consilierilor locali, respectiv a membrilor Comisiei pentru cultură a deliberativului, în acest an evenimentele cultural-artistice şi de divertisment se vor consuma în mai multe zone de pe raza urbei capitală de judeţ.

Este vorba despre parcarea unui supermarket din Lunca Sucevei, platoul Cetăţii de Scaun a Sucevei, esplanada Casei Culturii din centrul municipiului, precum şi despre parcul Iţcani. În  parcarea amintită vor fi concentrate principalele manifestări, respectiv programe de muzică uşoară şi muzică populară, dar şi nelipsitul foc de artificii, stabilit pentru seara zilei de  duminică, 23 iunie. La Cetatea de Scaun va avea loc festivalul de muzică rock, în centrul urbei vor fi ţinute concerte de muzică clasică „concert cafe”, iar în cartierului Iţcani vor evolua interpreţi şi ansambluri de muzică populară.

La Zilele Sucevei, invitaţi au fost primarii de la Chişinău(Republica Moldova), Cernăuţi(Ucraina), Sosnowiecz(Polonia), precum şi doi viceprimari şi doi consilieri din Laval(Franţa), unităţi administrativ-teritoriale cu care municipiul Suceava are acorduri de înfrăţire şi parteneriat. Potrivit primarului Ion Lungu, pentru susţinerea programului de manifestări, de la bugetul local vor fi alocate 50.000 de lei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar