full screen background image

Mika Häkkinen vine pentru prima dată la Bucureşti

Formel 1  Magny-Cours 6/2000
Mika HŠkkinen     Johnnie Walker, cel mai mare brand de whisky din lume, anunță că Mika Häkkinen, ambasadorul global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool și dublu campion mondial de Formula 1 cu echipa McLaren, va fi prezent în București pe data de 5 iunie pentru a transmite consumatorilor români mesajul “Nu te urca la volan sub influența alcoolului”.

În cadrul unui eveniment public care va începe la ora 18.00 si avea loc la Băneasa Shopping City, în parcarea exterioară, Mika Häkkinen va parcurge un circuit închis la volanul mașinii Join the Pact Caparo T1, una dintre cele mai rapide mașini din lume.

Această inițiativă face parte din campania globală Johnnie Walker pentru consum responsabil, “Join the Pact”. “Join the Pact” este o campanie menită să încurajeze și să determine consumatorii, prin semnarea pactului, să facă un angajament personal de nu se urca la volan sub influența alcoolului. Până în prezent, aproximativ un milion de oameni din întreaga lume s-au alăturat campaniei alături de Mika Häkkinen, în rolul său fundamental de ambasador global Johnnie Walker pentru promovarea consumului responsabil de alcool.

Consumatorii români sunt invitați să isi ia un angajament personal alaturi de Mika Hakkinen de a nu se urca la volan sub influența alcoolului prin semnarea pactului, utilizând aplicația interactivă disponibilă pe pagina oficială de Facebook Johnnie Walker România: http://www.facebook.com/JohnnieWalkerRomania.

comments

comments




Leave a Reply

avatar