full screen background image

La furat, cu excavatorul

escavator     Trei bărbaţi, din Suceviţa şi Arbore, au distrus cu un excavator peretele unei case din Marginea, pentru a sustrage un bazin metalic în greutate de 5 tone.

Ieri, în jurul orei 22.00, agenţii Postului de Poliție Marginea, în timp ce efectuau activităţi specifice de patrulare pe raza de competență, au identificat trei persoane de sex masculin care efectuau o lucrare cu un excavator, la o casă în construcție aparţinând unei societăţi comerciale din Suceava.

Trecându-se la legitimarea persoanelor, acestea au fost identificate ca fiind S. Liviu, de 28 ani, din comuna Sucevița, C. Vasile, de 42 ani, din comuna Marginea și P. Iosif, de 33 ani, din comuna Arbore.

Cele trei persoane au pătruns la subsolul clădirii, unde cu ajutorul utilajului, au distrus un perete al clădirii şi au scos un bazin metalic, de cca. 5 tonela exterior, pentru a-l sustrage.

Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că respectiva societate nu execută nici o lucrare la acel imobil, iar cei trei nu au fost angajați de către societate, în vederea scoaterii acelui bun din clădire.

Valoarea prejudiciului cauzat în urma comiterii infracțiunii se ridică la 7000 lei, reprezentând valoarea bazinului precum și paguba produsă prin distrugerea peretelui.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de cele trei persoane, care sunt cercetate, în stare de libertate, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de furt calificat.

comments

comments




Leave a Reply

avatar