full screen background image

Incendiu puternic la o gospodărie din comuna Dorneşti

pompieri     Azi noapte, la ora 22.54, pompierii militari de la Detaşamentul Rădăuţi au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Dorneşti.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta la acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp., depozitul de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de 120 mp., şi bucătăria de vară pe o suprafaţă de aproximativ 64 mp., aparţinând de O. G., şi acoperişul depozitului de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ. 100 mp. aparţinând de Ţ. C., cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.

Pompierii militari, cu sprijinul militarilor de la Gărzile de Intervenţie Siret şi Vicovu de Sus, au reuşit lichidarea incendiului în limitele găsite, arzând acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp., depozitul de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de 120 mp., bucătăria de vară pe o suprafaţă de aproximativ 64 mp, 3 tone de furaje şi 10 mc. lemn de foc. aparţinând de O. G. şi acoperişul depozitului de furaje şi adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ. 100 mp, 15 mc. lemn foc şi un motor electric aparţinând de Ţ.C.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric, provenit de la un cablu electric deteriorat.

Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical unei persoane, care a suferit un atac de panică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar