full screen background image

Ţălnar nu mai este antrenor la Dinamo

talnar     Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, marţi seară, la DigiSport, că tehnicianul Cornel Ţălnar nu va mai antrena echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare din sezonul viitor.

“Antrenorul are rolul să lucreze cu jucătorii, să-i remonteze. De unde, că antrenorul mai rău îi inflamează şi aruncă vina pe ei. Antrenorul îi aţâţă împotriva patronului. Aţi văzut, Rednic a fost demis, deşi a terminat pe locuri de cupe europene, doar pentru că a făcut câteva greşeli. Eu am avut prea multă răbdare. Începând din această seară, despre Cornel Ţălnar vorbim ca despre fostul antrenor al lui Dinamo. Discută strategia lui Dinamo pe la baruri. Nu se poate aşa ceva, este vorba despre lipsă de profesionalism. Aveţi şi dumneavoastră persoane acolo, care au criticat şi şi-au dat cu părerea. Da, probabil este vorba despre domnul Dinu. Eu îmi văd de treaba mea, voi veni cu persoane noi, voi veni cu legende noi, cum e Dudu Georgescu, cel mai mare fotbalist, care are şi caracter. Toţi cei care au avut o contribuţie importantă în conducerea lui Dinamo şi-au arătat valoarea. Trebuie să-i las şi pe alţi, să văd ce pot şi ce ştiu. Sunt multe legende, Dudu Georgescu este o legendă mult mai importantă decât domnul Dinu, adică are performanţe mult mai mari”, a declarat Negoiţă.

Formaţia Dinamo a încheiat cu victorie sezonul 2012/2013 al Ligii I, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Oţelul Galaţi, în etapa XXXIV-a, ultima a Ligii I.

comments

comments




Leave a Reply

avatar