full screen background image

I-a băgat în spital pe agresorii care l-au atacat în propria curte

bataie     Postul de poliție Arbore a fost sesizat, ieri după-amiază, despre faptul că, în curtea lui C. Mihai, de 43 ani, din localitate, s-a produs un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.

Echipa operativă deplasată la faţa locului, i-a identificat pe  C. Mihai, F. Claudiu, de 22 ani, C. Petru și C. Vasile, ambii de 30 ani, localnici, toți fiind sub influența băuturilor alcoolice, primii doi, prezentând urme vizibile de violență.

Din investigațiile efectuate la fața locului și audierea lui C. Mihai a rezultat faptul că acesta locuiește pe raza satului Clit, iar în jurul orei 17.00, se afla la domiciliu împreună cu soția și fiul său.

La un moment dat, dinspre livada locuinței sale, au pătruns în curtea sa, fără drept și fără acordul acestuia, F. Claudiu, C. Petru și C. Vasile, toți fiind sub influența băuturilor alcoolice. Aceștia au traversat curtea, pentru a se deplasa înspre locuința lui C. Vasile şi, deși C. Mihai le-a solicitat să părăsească curtea, cei trei au refuzat și l-au amenințat, proprietarul fiind lovit peste brațul drept, de către F. Claudiu.

Pe fondul acestui scandal, victima s-a speriat de agresivitatea acestora și, pentru a se apăra, i-a lovit pe F. Claudiu și C. Petru, care au suferit leziuni, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Municipiului Rădăuți.

Cu ocazia examinării medicale s-a constatat că F. Claudiu, a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de aproximativ 10-15 zile de îngrijiri medicale, iar C. Petru a suferit leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de aproximativ 3-5 zile de îngrijiri medicale.

Din verificări s-a stabilit că faptele comise de cei trei s-au petrecut în curtea imobilului, proprietatea lui C. Mihai.

În cauză se continuă cercetările, față de F. Claudiu, C. Petru și C. Vasile sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și lovire sau alte violențe şi față de C. Mihai sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

comments

comments




Leave a Reply

avatar