full screen background image

Autoturism confiscat, în P.T.F. Siret, pentru trafic cu ţigări

autosiret     În seara zilei de 28 mai, la P.T.F. Siret, din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, s-a prezentat pentru a intra în ţară, conducând un autoturism marca „Ford Mondeo”,  cetăţeanul român N. Corneliu, în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Suceava.

După controlul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra persoanei şi mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, în consola centrală a schimbătorului de viteze, în semiaripile   spate şi sub triplele autosiret 2maşinii, 876  pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în  valoare de 1.069 lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul marca „Ford Mondeo”, estimat la 14.350 lei, a fost ridicat în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

comments

comments




Leave a Reply

avatar