full screen background image

Suspecţi de furt identificaţi de poliţişti

furturi-din-locuinte     Agenţii Postului de Poliție Iacobeni au fost sesizați, pe data de 20 mai, de către G. Mariana, de 43 de ani, din localitate, despre faptul că în perioada 17 mai – 20 mai, persoane necunoscute au forțat ușa de acces în magazinul aparținând unei intreprinderi individuale, de unde au sustras un televizor şi bunuri alimentare, valoarea prejudiciului fiind de 1.379 lei

Pe 25 mai, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată prin plângere scrisă de către C. Mihai, de 29 de ani, angajat la o societate comercială din municipiul Vatra Dornei, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns la etajul societății, în intervalul orar 12.00-12.30, iar dintr-un birou, a cărui ușă era descuiată, au sustras un laptop în valoare de 3.000 lei.

În urma activităţilor investigative desfăşurate de către poliţişti  s-a stabilit că suspect de comiterea faptelor este C. Dănuț, de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Cel în cauză a fost condus pentru cercetări la sediul Poliției municipiului Vatra Dornei, iar în urma probatoriului administrat a recunoscut săvârșirea celor două fapte și, de asemenea, s-a reușit recuperarea laptopului, care a fost predat părții vătămate.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, C. Dănuț a recunoscut că la fapta comisă pe raza comunei Iacobeni a participat și G. C., de 17 ani, din comuna Iacobeni.

Acesta din urmă a recunoscut comiterea faptei împreună cu C. Dănuț, însă a declarat că doar a stat să-i asigure paza acestuia și nu a primit nici o sumă de bani până în prezent.

Față de cei doi suspecţi s-a dispus începerea urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, cele două cauze fiind conexate.

În urma consultării cu procurorul care supraveghează urmărirea penală, s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de C. Dănuț, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar