full screen background image

Ploile au dat peste cap programul de asfaltări

asfaltari 2     Din cauza deselor precipitaţii căzute în cursul săptămânii trecute, Primăria municipiului Suceava nu a putut să se încadreze în graficul de reparaţii la infrastructura rutieră, suferindă după sezonul rece care a trecut.

„Ploile din ultima perioadă nu ne-au lăsat în pace şi nu am putut să  realizăm ceea ce ne-am propus pentru săptămâna trecută. Nici în această săptămână nu ştiu dacă vom reuşi mai mult, mai ales în condiţiile în care se anunţă că va ploua”, a declarat primul gospodar al municipiului, Ion Lngu.

În vederea turnării uni covor asfaltic nou, se intervine, în continuare, la decopertarea carosabilului  de pe bulevardul „Sofia Vicoveanca”. Este vorba despre porţiunea dintre intrarea în municipiul reşedinţă de judeţ, dinspre Fălticeni, şi până la intersecţia cu Bulevardul „1 Mai”, acesta din urmă fiind modernizat cu fonduri europene, în anul trecut. La finele săptămânii trecute s-au făcut plombării pe mai multe străzi din municipiul Suceava la rând venind altele, conform planificării, inclusiv cele din zona centrală a urbei. De finalizat sunt şi asfaltările de pe DN 29 dinspre Botoşani, însă, Lungu spune că  se aşteaptă o vreme mai bună, astfel încât lucrările făcute să nu fie de proastă calitate.

Primarul Ion Lungu a ţinut să mai precizeze că se intervine la cosirea spaţiilor verzi şi tunderea gardurilor vii, oraşul urmând  a arăta cât mai bine pe 24 iunie, de Sânziene, când vor fi celebrate Zilele Sucevei. 

comments

comments




Leave a Reply

avatar