full screen background image

Dat în urmărire naţională de 9 ani, identificat la Ipoteşti

Politia     Agenţii Postului de Poliţie Ipotești au depistat pe raza comunei, două persoane străine de localitate care colectau fonduri pentru  o asociaţiae umanitară din Iași și nu aveau asupra lor actele de identitate.

Cele două persoane au fost conduse la sediul postului de Poliție Ipotești, iar cu ocazia verificării în bazele de date au fost identificate ca fiind B. Ștefan, de 30 de ani, din municipiul București și D. Florina, de 30 de ani, din comuna Vişineşti, județul Dâmbovița.

În urma verificării în bazele de date, s-a stabilit că B. Ștefan figurează ca urmărit național/dispărut de la domiciliu în împrejurări suspecte din data de 14.09.2004.

Fiind audiat, susnumitul a declarat că, în cursul anului 2004, în urma unor neînțelegeri cu părinții a plecat voluntar de la domiciliu, în această perioadă locuind pe raza mai multor orașe din țară, iar în prezent locuiește pe raza municipiului Iași.

Acesta a luat la cunoștința de la organele de poliție despre faptul că figurează urmărit/ dispărut de la domiciliu, față de care declară că nu dorește să se întoarcă la domiciliul părinților săi și nu a fost victima vreunei infracțiuni și nici nu a comis fapte de natură penală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar