full screen background image

Crăciunescu revine la FRF şi anunţă schimbări majore

Recursul etapei, 11.10.2009     Fostul arbitru Ion Crăciunescu a declarat, marţi, la Sport.ro, că a primit o scrisoare din partea FRF prin care a fost anunţat că va fi respectată decizia tribunalului, conform căreia trebuie repus în funcţia de preşedinte al CCA, din care a fost demis în vara anului trecut.

Ion Crăciunescu a precizat că nu va mai colabora niciodată cu fostul arbitru Aron Huzu, fără a oferi motive. “Aron Huzu nu va mai lucra cu mine niciodată dacă voi reveni la CCA. Sunt nişte probleme personale pe care le am cu dânsul. Aştept să fiu repus în funcţie după Comitetul Executiv. Am primit o scrisoare de la FRF în care eram anunţat că va fi respectată decizia Tribunalului”, a declarat fostul preşedinte al CCA

Ion Crăciunescu a fost demis, la 1 august 2012, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului, fără a i se oferi o explicaţie. Ulterior, Crăciunescu a atacat decizia FRF în justiţie şi a avut câştig de cauză. Fostul arbitru Ion Crăciunescu a condus Comisia Centrală a Arbitrilor în perioadele iunie 2003 – octombrie 2005 şi octombrie 2011 – iulie 2012.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a explicat pentru Dolce Sport condiţiile în care va redeveni preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

“Acum trebuie sa anunt contul in care sa mi se vireze suma de bani datorata de catre FRF pentru toata perioada in care am fost dat afara. Pe 1 iunie, in sedinta Comitetului Executiv, se va discuta componenta Comisiei Centrale a Arbitrilor, apoi mi se va comunica data la care imi voi incepe activitatea. Din vechea comisie vor face parte domnii Abrudan, Sorescu şi Petre Berbecaru”, a declarat Craciunescu pentru Dolce Sport.

Chestionat ce se va intampla cu actualul presedinte al CCA, Alexandru Deaconu, Craciunescu a replicat:”Intrebati-l pe domnul Mircea Sandu ce se va intampla cu Deaconu. I-am fost sef cand era arbitru, acum nu sunt”.

Demis în august 2012 de la șefia CCA, Ion Crăciunescu a câștigat pe 30 aprilie procesul intentat Federației Române de Fotbal, care a fost obligată să îl repună în funcție.

comments

comments




Leave a Reply

avatar