full screen background image

Tânără înjunghiată de viitorul logodnic

upu     Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ciprian Porumbescu au fost sesizaţi, azi dimineaţă, de către B. Liviu, din comuna  Ciprian Porumbescu, despre faptul că fiica acestuia B. A., de 15 ani, a fost tăiată cu cuţitul de I. Vasilică, de 20 ani.

În urma primelor verificări efectuate a rezultat că, în seara zilei de 26 mai, I. Vasilică, din comuna Păltinoasa, a venit la locuinţa familiei B., din comuna Ciprian Porumbescu, cu scopul de a cere încuviinţarea părinţilor minorei ca aceasta să-i devină logodnică (concubină) .

Cel în cauză a rămas la locuinţa acestora peste noapte, iar motivat de refuzul tatălui minorei, în jurul orelor 5.00, i-a cerut minorei să părăsească împreună casa părintească (să fugă de la domiciliu). La refuzul acesteia, I. Vasilică i-a aplicat minorei o lovitură de cuţit în zona hemitoracelui stâng după care a fugit.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la U.P.U. din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, stabilindu-se diagnosticul „plagă înjunghiată hemitorace stâng”, iar în urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că viaţa victimei a fost pusă în pericol.

În cază poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare pe numele lui I. Vasilică pentru tentativă la infracţiunea de omor, cercetările fiind continuate de poliţiştii I.P.J. Suceava – Serviciul de Investigații Criminale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar