full screen background image

Fergie, apariţie elegantă la Life Ball din Viena

AUSTRIA-CHARITY-HIV-LIFE BALL     Cântăreaţa Fergie a avut o apariţie impecabilă la evenimentul Life Ball din Viena, care este organizat pentru a strânge fonduri pentru persoanele cu HIV/ SIDA. Vedeta de 38 de ani şi-a etalat silueta, în ţinute elegante, chiar dacă este însărcinată.
Cântăreaţa Black Eyed Peas a etalat nu una, ci două ţinute, la evenimentul de gală de la Viena.

Fergie a schimbat rochiile mini, cu care a obişnuit publicul, cu o rochie neagră de satin, fără decolteu, mulată şi accesorizată cu un clutch de piele. Machiajul negru şi rujul roşu i-au completat cântăreţei look-ul de vampă.
Cea de-a doua ţinută a lui Fergie a fost una angelică, o rochie lungă, albă, cu modele verticale, argintii, alături de o jachetă albă, cu umeri înalţi, în stilul anilor ’70.

Fergie la Life Ball 2013
 

Cântăreaţa se aşteaptă să nască primul său copil cu soţul ei, Josh Duhamel, în septembrie sau octombrie. Duhamel nu a fost prezent la balul de caritate, dar Fergie a venit la eveniment alături de buna sa prietenă, Kelly Osbourne.
În 2006, Fergie a lansat un album solo, intitulat “The Duchess”, care a inclus două piese ce au ajuns No.1 în Billboard Hot 100 hits: “London Bridge” şi “Big Girls Don’t Cry”.

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar