full screen background image

5 persoane reţinte de poliţişti după bătaia de la “4 Mese”

bataie     La data de 22 mai, Poliţia a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, despre faptul că la un bar situat pe strada Calea Obcinilor (“4 Mese”), mai multe persoane provoacă scandal.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că, în jurul orelor 13:30, în faţa localului au oprit două autoturisme din care au coborât mai multe persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20 – 40 ani, înarmate cu bâte şi obiecte contondente confecţionate artizanal. Aceştia s-au deplasat în grabă pe terasa localului, unde la o masă se aflau  M. Niculae de 38 ani din mun. Suceava, D. Dominic de 41 de ani din mun. Suceava şi B. Ionuţ de 36 de ani din Suceava, pe care i-au agresat folosind obiectele contondente pe care le aveau asupra lor.

Agresiunea  a durat cca. 2 minute, după care tinerii în cauză s-au urcat în autoturismele cu care au venit şi au plecat într-o direcţie necunoscută. În bar, în momentul producerii incidentului, se aflau încă 4 clienţi care au părăsit în grabă localul şi gestionara unităţii, care l-a anunţat pe administrator.

În urma agresiunii D. Dominic a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticat : ,,policontuzionat prin agresiune, TCC cu pierdere cunoştinţă, contuzie cot drept, posibil fractură gambă dreaptă, în investigaţii”.

Şi celelalte două victime au suferit mai multe echimoze şi escoriaţii.

Pe terasa localului a fost distruse mai multe bunuri.

Urmare a activităţilor investigativ-operative și de cercetare penală întreprinse de poliţişti au fost obţinute date şi informaţii cu privire la identitatea agresorilor şi locaţiile în care aceştia se ascund, sustrăgându-se urmăririi penale.

Astfel, ieri, Judecătoria Suceava a emis autorizația de percheziție asupra unui imobil din satul Antoceni, comuna Forăști, județul Suceava, unde se deţineau date că se ascund 4 suspecţi.

Cu ocazia punerii în aplicare a autorizației au fost identificați:  S. VASILE, de 25 de ani,  din Suceava, H. ALEXANDRU, de 21 de ani, din mun. Suceava, F. ROGER, de 22 de ani, din Suceava, şi C. ŞTEFAN, de 27 de ani, din mun. Suceava.

Totodată au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, respectiv: terminale mobile, corpuri contondente (cuțite, topoare).

De asemenea, ca urmare a activităților întreprinse, pe raza municipiului Pașcani a fost identificat și reținut și S. DUMITRU, de 32 de ani din Mun. Suceava.

Faţă de persoanele menționate s-a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracţiunilor de: „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „vătămare corporală” „loviri sau alte violenţe” , „distrugere” şi „portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire”.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea identificării tuturor participanților la actele de agresiune și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

comments

comments




Leave a Reply

avatar