full screen background image

Flutur cere amânarea termenului de depunere a declarațiilor de impozit de către agricultori

flutur     Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, solicită Guvernului să amâne termenul de depunere a declaraţiilor pentru plata noului impozit agricol.

Flutur a precizat că agricultorii ar trebui să depună aceste declaraţii până pe data de 27 mai, dar PDL cere prelungirea acestui termen până pe 1 septembrie.

„Cei aproape un milion de agricultori care trebuie să plătească noile biruri impuse de USL prin Codul Fiscal, pentru fiecare hectar de teren cultivat și pentru fiecare animal crescut, nu sunt informați și deprinși privind completarea și depunerea declarațiilor. Guvernul Ponta a știut perfect cum să introducă noi taxe și impozite agricultorilor, dar nu a făcut nimic să îi informeze pe oameni cum și când să facă acest lucru. Guvernul Ponta nu a cedat la solicitările imperative ale PDL de a nu promova aceste impozite care îi îngroapă pe micii agricultori și, în plus, amână la nesfârșit înființarea Camerelor Agricole, singurele care ar putea să fie aproape de fermieri și să îi informeze despre noul cadru legal”, a declarat Flutur.

comments

comments




Leave a Reply

avatar