full screen background image

Bunuri de 6.000 de lei furate dintr-o locuinţă la Fundu Moldovei

furturi-din-locuinte     Un bărbat de 45 de ani, din comuna Fundu Moldovei, a sesizat azi noapte poliția despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o anexă a locuinței sale, de unde i-au sustras o casetă metalică în care avea depozitate mai multe bijuterii.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că ușa încăperii cu destinație de bucătărie de vară din care se reclamă furtul, a fost forțată, iar din interior a fost sustrasă o cutie de valori metalică, asigurată, în care se aflau 2 inele cu o greutate totală de circa 32 grame, o brățară din aur de circa 11 grame, un lanț din argint, două cruciulițe din argint, patru ceasuri de mână și două casete video.

Din declarația părții vătămate, G. Petru, a rezultat faptul că, în noaptea de 22/23.05.2013, în jurul orelor 02.30, a auzit niște zgomote și că a observat în curte, lângă ușa de acces în bucătăria de vară, unde are amplasat un bec cu senzor de mișcare, doi tineri, unul dintre ei având în brațe cutia de valori.

Prejudiciul estimat se ridică la suma de 6.000 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și recuperarea prejudiciului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar