full screen background image

Rănită în “maxi taxi”, după un accident de circulaţie

maxitaxi     Poliţia municipiului Suceava, a fost sesizată, ieri seară, de Spitalul Judeţean Suceava, cu privire la faptul că  B. Elena, de  18 ani, localnică, a fost victima unui accident de circulaţie.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că, în jurul orei 09.30, victima, s-a urcat în calitate de pasager într-o autoutilitară, ce efectuează transport în comun pe raza municipiului Suceava „maxi-taxi”.

Autoutilitara „maxi-taxi” circula pe strada Mărăşti, moment în care a fost acroşată în partea din spate de către un alt autovehicul.

Cei doi conducători auto au oprit şi au discutat, dar întrucât victima nu a simţit  pe moment dureri, nu a sesizat incidentul.

Ulterior, în jurul orei 20.00, B. Elena a resimţit dureri, fapt pentru care s-a prezentat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale, fiind diagnosticată „T.C.C. minor, contuzie coloană”, necesitând 2-3 zile de îngrijiri medicale.

Victima a declarat faptul că nu a reţinut marca, numărul de înmatriculare sau numărul de traseu al autoutilitarei „maxi taxi” şi nici numărul de înmatriculare al celuilalt autovehicul implicat în evenimentul rutier.

Cercetările continuă în vederea identificării autovehiculelor implicare în evenimentul rutier.

comments

comments




Leave a Reply

avatar