full screen background image

Dosar penal la regimul silvic

Drujba     Poliţiştii Postului de poliție Mănăstirea Humorului s-au sesizat cu privire la faptul că în livada unui localnic, se află material lemnos, sustras de pe raza Cantonului Silvic Larga.

În urma verificărilor efectuate de polițiști împreună cu organele silvice, s-a stabilit faptul că în dimineața zilei de 17.05.2013, J. Viorel, de  23 ani  din comuna Mănăstirea Humorului, a tăiat ilegal cu ferăstrăul mecanic un molid, după care în zilele următoare pe timp de noapte l-a transportat și depozitat în livada unui localnic cu scopul de a valorifica materialul lemnos.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și a fost predat Ocolului Silvic Gura Humorului, rezultând cantitatea de 3,61 m.c. lemn lucru rășinoase, în valoare de 720 lei.

În cauză se continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a lui J. Viorel, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „Tăiere ilegală de arbori” și  ”Furt de arbori din fondul forestier”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar