full screen background image

Bătaie cu răniţi la un bar sucevean

bataie     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, ieri, în jurul prânzului, de V. Cristi, de 37 ani, localnic, administrator al unei societăți comerciale, despre faptul că, la un bar cafe situat pe str. Calea Obcinilor, mai multe persoane provoacă scandal.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că, în jurul orei 13.30, pe terasa localului au venit mai multe persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 20-40 ani, având asupra lor obiecte contondente şi i-au agresat și lovit pe M. Nicolae, de 37 ani, D. Dominic, de 40 ani şi B. Ioan, de 36 ani, toţi din municipiul Suceava, după care, în circa 2 minute, au plecat într-o direcţie necunoscută.

În urma agresiunii, D. Dominic a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava pentru a primi îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu ,,policontuzionat prin agresiune, TCC, contuzie cot drept, posibil fractură gambă dreaptă’’, iar ceilalţi doi prezintă echimoze şi escoriaţii, ce necesită pentru vindecare  5-6 zile, respectiv 2-4 zile îngrijiri medicale.

Pe terasa localului a fost distrus un geam tip termopan, o veioză, o masă şi o banchetă din lemn.

Din primele verificări polițiștii au stabilit că incidentul a fost spontan, datorat unor neînțelegeri mai vechi.

Totodată, în scurt timp, polițiștii au reușit să stabilească identitatea unor agresori, respectiv: S. Dumitru, de 31 ani, C. Iulian, de 23 ani, F. Dumitru, de 31 ani, S. Vasile, de  25 ani, C. Ştefan, de  27 ani,  U. Ştefan de 20 ani, toţi din municipiul Suceava, A. Ioan, de 18 ani, din comuna Vatra Moldoviţei și H. Alexandru, de 20 ani, din comuna Hânțești.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, ”loviri sau alte violenţe” şi ”portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, pumnalului, şişului, boxului, castetului ori a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire’’.

S-au dispus măsuri de prevenire a altor acte de tulburare a ordinii  și liniștii publice.

La finalizarea cercetărilor și în funcție de numărul de îngriji medicale acordate persoanei internate în spital, se va stabili încadrarea juridică a faptei și participația fiecăruia la comiterea faptelor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar