full screen background image

50 de bare din fier furate de pe un şantier

santier     Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de P. Bogdan de 27 ani, localnic, administrator al unei societăți comerciale, despre faptul că din şantierul unui bloc de locuinţe pe care îl construieşte, persoane necunoscute au sustras mai multe bare metalice.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că blocul în construcţie se află pe str. Zamca din municipiul Suceava, iar la baza acestuia, pe sol, se află mai multe bare din fier, folosite pentru consolidarea fundaţiei blocului.

În perioada 18-20.05.2013, autori necunoscuți au sustras circa 50 bare din fier, cauzând un prejudiciu de 2.200 lei.

Ulterior, în jurul orei 21.25, administratorul societății a sesizat poliția, cu privire la faptul că o persoană sustrage fier de la același bloc.

Echipajul de poliție deplasat la faţa locului l-a identificat pe N. Mircea, de 56 ani din municipiul Suceava, care a aruncat de la etajul  clădirii, 6 bare din fier forjat, în lungime de doi metri.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru tentativă la infracţiunea de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru a se stabili dacă suspectul este autorul furtului reclamat anterior de partea vătămată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar