full screen background image

Scandal în familie în comuna Şcheia

jandarmi 2     Poliţia Comunală Şcheia a fost sesizată, ieri seară, despre faptul că la o familie din satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, s-a iscat un scandal.

Patrula mixtă poliție-jandarmi deplasată la fața locului a aplanat scandalul și a stabilit că în seara de 21.05.2013, ora 21.00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între Ş. Dumitru, de 53 ani şi concubina acestuia, N. Mariana, de 44 ani, localnică, a izbucnit un scandal, femeia fiind lovită în zona capului cu o cană ceramică.

La faţa locului a sosit și un echipaj al ambulanţei Suceava, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, transportând-o la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii şi tratament, fără a rămâne internată.

În timpul intervenţie în zonă a apărut S. Nicolae, care fiind şi el în stare de ebrietate, a scos din buzunar un cuţit cu care a început să ameninţe persoanele din zonă. Acesta a fost imobilizat şi condus la sediul de jandarmi de către patrula mobilă aflată în zonă.

În cauză s-au întocmit dosare penale, efectuându-se cercetări  faţă de Ş. Dumitru,  sub aspectul comiterii ”infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, şi faţă de S. Nicolae, sub aspectul comiterii infracţiunii de ”portul fără drept în locurile şi împrejurările (…) a cuţitului”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar