full screen background image

Răzvan Raţ va evolua în Premier League

razvan     Fundaşul Răzvan Raţ a semnat marţi un contract pe trei sezoane cu West Ham United, după ce a efectuat vizita medicală.

Răzvan Raţ (32 ani) a evoluat în ultimele nouă sezoane la Şahtior Doneţk, contractul său expirând în iunie.Echipa condusă de Sam Allardyce a ocupat locul 10 în sezonul care tocmai s-a încheiat.

Managerul West Ham United, Sam Allardyce, şi-a exprimat satisfacţia pentru aducerea lui Răzvan Raţ, lăudând caracterul şi experienţa fundaşului român, informează site-ul oficial al grupării engleze, citat de agenţia Mediafax.

“Sunt foarte fericit că am achiziţionat un jucător cu experienţa şi caracterul lui. A jucat în Liga Campionilor în acest an şi la cel mai înalt nivel mulţi ani. Şahtior i-a oferit un contract bun, dar ambiţia lui a fost să încerce şi în Anglia. El vorbeşte perfect engleza, pe care a învăţat-o singur, iar acest lucru arată că este disciplinat şi are caracter. Disciplina, caracterul şi abilitatea sunt trei chestii foarte importante în Premier League şi, cu mici ajustări, îl vom vedea rapid cu evoluţii foarte bune pentru West Ham”, a declarat Allardyce.

Raţ devine al treilea român care joacă la West Ham, după Florin Răducioiu şi Ilie Dumitrescu.

Potrivit site-ului oficial al West Ham, Raţ a semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă doi sau trei ani.

comments

comments




Leave a Reply

avatar