full screen background image

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu     Pe 7 iunie va bate gongul pentru cea de-a 20 a ediţie a festivalului internaţional de teatru de la Sibiu. Peste 60 de spaţii de joc sunt pregătite pentru producţii din toate formele artelor spectacolului. Regizorul Silviu Purcărete va deschide şi o alee a celebrităţilor pe care vor primi stele personalităţi ale teatrului de pe glob.

Invitatul din acest an al festivalului este Franţa iar spectacolul de referinţă este o producţie a Teatrului Odeon de la Paris, “La reunification des deux Corees”.

Din 7 până pe 16 iunie toată lumea care trece prin Sibiu vede teatru. Cine nu ajunge în salile de spectacol, la colocvii şi expoziţii poate vedea producţiile interactive de teatru stradal şi care se vor prelungi până în noapte.

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este recunoscut la nivel internaţional drept al treilea eveniment de artele spectacolului din Europa, ca amploare şi dimensiune, după Festivalul Internaţional de la Edinburgh şi Festivalul de la Avignon.

comments

comments




Leave a Reply

avatar