full screen background image

Rănit mortal în timp ce tundea o oaie

tuns oi     Un zilier în vârstă de 37 de ani care muncea la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Șcheia, situat pe islazul comunal Dornești, a decedat după ce s-a autoaccidentat cu un foarfece, în timp ce tundea o oaie.

I.P.J. Suceava a fost sesizat, ieri, despre faptul că la punctul de lucru al unei societăți comerciale din comuna Șcheia, situat pe islazul comunal Dornești s-a produs autoaccidentarea lui D. Dumitru de 37 ani, din comuna Plopana, judeţul Bacău, zilier în cadrul firmei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că societatea din Șcheia deține un punct de lucru în comuna Dornești, în cadrul căruia funcționează o stână de oi, amplasată pe islazul comunal, în extravilanul localității.

Ieri, la stână a fost organizată activitatea de tundere a oilor, la care au participat 4 persoane, printre care şi victima, din care unul angajat în calitate de muncitor necalificat, ceilalți angajați în calitate de zilieri.

În jurul orei 13.55, în timp ce zilierii tundeau câte o ovină, animalul ce era tuns de D. Dumitru s-a zbătut, rostogolindu-se cu acesta, moment în care foarfecele de tuns pe care-l mânuia victima i-a pătruns în zona pieptului, provocându-i două plăgi.

Colegii de muncă au solicitat intervenția unui echipaj al S.M.U.R.D. Rădăuți, care ajuns la fața locului a încercat resuscitarea victimei, fără succes.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipiului Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Cu ocazia cercetării locului faptei, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor „Registrul de evidență a zilierilor” emis de I.T.M. Suceava, constatându-se că în acesta se află înregistrat pentru 20.05.2013, D. Dumitru și ulterior alte două poziții sunt completate.

Cercetărilor continuate pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs decesul lui D. Dumitru.

comments

comments




Leave a Reply

avatar