full screen background image

Condamnarea lui Becali, de răsunet internațional

ANAF - BECALI - CONFERINTA     Ştirea condamnării lui Gigi Becali a făcut înconjurul lumii, iar patronul echipei Steaua a ajuns rapid vedetă în presa internaţională. Jurnaliştii  străini reamintesc declaraţiile homofobe şi rasiste ale parlamentarului român dar scriu şi despre încercarea lui Becali de a părăsi România cu destinaţia Israel duminică noapte.

Ştirea arestării lui Gigi Becali a ajuns rapid în presa internaţională.

“Deputatul şi finanţatorul echipei Steaua a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru că a provocat daune de 900.000 de dolari statului”, au scris jurnaliştii de la Reuters.

Şi francezii de la L’equipe sau jurnaliştii de la Le Matin au scris despre comdamnarea definitivă a patronului Stelei. Aceştia  au amintit şi de faptul că Gigi Becali ar fi încercat să fugă din ţară cu o zi înainte de a fi condamnat.

Vestea arestării lui Gigi Becali a ajuns şi în presa din Germania. Jurnaliştii de la T-online au titrat: “Fraudă – Proprietarul clubului Steaua a fost trimis la închisoare”.

Subiectul a fost dezbatut până şi într-un articol din Canada. Jurnaliştii de la CalgaryHeral au explicat faptul că proprietarul echipei de fotbal Steaua Bucureşti a fost arestat dupa un schimb de terenuri fraudulos.

comments

comments




Leave a Reply

avatar