full screen background image

Şofer beat, înarmat cu un cuţit

cutit     La 19.05.2013, ora 20.30, M. Nicolaie, de 40 de ani, din comuna Moara, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice și având asupra sa un cuțit, a plecat de la domiciliul său conducând autoturismul până în curtea unui bar din localitate, unde a coborât și a avut o dispută verbală cu B. Cătălin, de 30 de ani, localnic, fără a-l ameninţa, apoi a plecat către locuinţa sa conducând acelaşi autoturism.

Întrucât M. Nicolaie emana halenă alcoolică, a fost supus testării cu aparatul etilotest însă a refuzat acest lucru, după care a fost condus la spital unde a refuzat să îi fie recoltate probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de M. Nicolaie sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “refuzul conducătorului unui autovehicul de a se supune recoltării probelor biologice sau a testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei” “portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar