full screen background image

“Dosarul Transferurilor” se rejudecă

DOSARUL TRANSFERURILOR - COMBO    Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis să caseze decizia anterioară în Dosarul Transferurilor, în care opt oameni de fotbal au fost condamnaţi la închisoare. Potrivit România TV, dosarul va fi trimis spre rejudecare la Curtea de Apel, aşa cum a cerut dealtfel avocatul unuia dintre inculpaţi, George Copos.

Curtea de Apel este instanţa care a decis în primă fază condamnarea la închisoare a celor opt oameni de fotbal. Astfel, Ioan Becali fusese condamnat în noiembrie 2012 la opt ani de închisoare cu executare, Victor Becali şi Cristi Borcea au primit câte şapte ani de închisoare cu executare, George Copos – cinci ani de închisoare cu executare, Mihai Stoica – patru ani cu executare, iar Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu şi Gigi Neţoiu – câte trei ani de închisoare cu suspendare.

Judecătoarele Corina Jîjîie şi Lucia Rog au admis, luni, recursurile făcute de procurorii DNA şi de Gheorghe Popescu, George Copos, Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali, Jean Pădureanu şi Gheorghe Neţoiu şi a desfiinţat “în totalitate” decizia prin care aceştia au fost condamnaţi de Curtea de Apel Bucureşti în 12 noiembrie 2012.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar