full screen background image

Conducerile PSD şi PNL se întrunesc separat

Congres PSD - PC     Conducerile PSD şi PNL se reunesc luni la prânz în şedinţe separate, pentru a discuta ultimele evenimente legate de USL, iar şedinţa convenită de liderii Uniunii pentru a discuta divergenţele apărute a fost amânată pentru a evita continuarea scandalului mediatic, au declarat surse USL.

Biroul Permanent al PSD se reuneşte la prânz în Parlament, la sala de grup a social-democraţilor, în timp ce la sediul PNL va avea loc o reuniune a conducerii PNL cu vicepreşedinţii executivi ai partidului şi liderii de grup ai PNL.

Şedinţa USL programată pentru luni a fost amânată din motive legate de scandalul din USL, pornit de la cazul lui Sorin Roşca Stănescu, au declarat surse din USL pentru MEDIAFAX.

Săptămâna trecută, liderii PSD în frunte cu premierul Victor Ponta au cerut partenerilor din USL să îl excludă din PNL pe senatorul Sorin Roşca Stănescu, urmare a declaraţiilor repetate ale acestuia împotriva PSD şi a primului-ministru. Liberalii, însă, nu au luat nicio decizie tranşantă, Crin Antonescu spunând doar că de acum încolo nu vor mai fi tolerate atacuri ale liberalilor la adresa partenerilor social-democraţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar