full screen background image

Bătaie ca în filme, într-un bar din Bosanci

upu     Au băut la barul din sat, dar au încheiat distracţia la spital, după o bătaie ca în filme. Trei tineri din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, s-au bătut cu sticle de bere, după ce unul dintre ei l-a înjurat pe fratele celuilat. Când au văzut că se taie cu cioburi, oamenii din bar au sărit să ii despartă.

Tinerii beau bere la barul din sat. La un moment dat, unul dintre ei l-a înjurat pe un tânăr de 17 ani, iar fratele lui a sărit la bătaie.

“A venit ăla mai mic, puştanu’, şi m-a înjurat. I-am spus – nu mă înjura, că dacă îmi pierd mintea cu tine, toată ziua te-aş bate – şi ăsta a spart sticla şi mi-a dat pe aici”, a declarat tânărul lovit.

“A sărit cu sticla la mine. A spart sticla de gard, a izbit-o jos şi m-a tăiat la deget. L-a tăiat pe frate-meu şi apoi pe mine. Deci eu m-am băgat pentru frate-meu, nu pentru altcineva”, a spus alt tânăr.

Declaraţiile tinerilor se bat însă cap în cap. Cea de-al treilea rănit spune că minorul ar fi fost lovit din greşeală chiar de fratele său.

“A spart sticla şi mi-a dat. El din greşeală l-a tăiat şi pe frate-su, frate-su a dat să sară la mine şi când s-a ridicat a dat cu sticla aşa şi l-a tăiat şi pe el”, a explicat cel de-al treilea tânăr rănit.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut incidentul. Deşi au fost mai mulţi martori la incident, nici unul dintre ei nu a oferit date concludente oamenilor legii.

comments

comments




Leave a Reply

avatar