full screen background image

Loreen se întoarce la Eurovision 2013!

Loreen     Loreen, câştigătoarea Eurovisionului de anul trecut, va lansa un nou single în competiţia care i-a adus celebritatea în urmă cu mai puţin de un an.
Piesa intitulată “We Got The Power” va fi inclusă pe albumul cu numărul doi al suedezei şi a fost produsă de către Patrik Berger şi Easter Berger, care a lucrat cu nume importante din industria muzicală ca Rihanna sau Robyn.
Loreen pregăteşte un show deosebit pentru ediţia din acest an a Eurovisionului, interpretând atât piesa care i-a adus victoria anul trecut, super-hit-ul “Euphoria”, cât şi cel mai recent single.
“We Got The Power” este o piesă puternică, cu versuri sincere, o voce puternică şi un sound nou, diferit de beat-urile dance de anul trecut.
Artista a declarat postului de radio BBC 3 că speră ca publicul să fie încântat de noua piesă şi că noul său show va fi cu adevărat spectaculos.
Albumul “Heal” a reuşit să atingă primele poziţii în clasamentele de specialitate din Suedia, Finlanda, Elveţia, Danemarca, Irlanda, Norvegia, Germania, Olanda, Austria, Belgia sau Marea Britanie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar