full screen background image

Studenţii, invitaţi să „Sară peste hotare”

AIESEC România     AIESEC România organizează târgul de internship-uri  globale intitulat X Fair, prin care invită studenţii să „Sară peste hotare”, într-un stagiu de voluntariat sau de practică plătită în stăinătate. Târgul va avea loc între 21 şi 23 mai, în cele 14 oraşe în care AIESEC este prezent.

Studenţii din oraşele Arad, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu Mureş şi Timişoara se pot bucura în această vară de o vacanţă exotică, în una dintre cele 113 ţări AIESEC. Aceştia pot beneficia de un stagiu de voluntariat creat pentru dezvoltarea comunităţilor externe, sau de un internship plătit la o companie din strainătate. În cadrul acestor internship-uri, studenţii îşi pot exersa abilităţile de vorbire a limbii engleze, cât şi capacitatea de a lucra în echipă şi de a fi proactiv, toate fiind elemente căutate de companii în cadrul angajării tinerilor.

X Fair este ocazia tinerilor de a accesa ofertele de internship-uri AIESEC şi de a se înscrie în cadrul programului, urmând ca mai apoi să îşi aleagă destinaţia şi intenship-ul care li se potrivesc cel mai bine. La târg vor mai avea loc activităţi precum: tombole, bodypainting, dansuri, jocuri şi multe altele. Târgul se va desfaşura în incintele universităţilor din oraşele menţionate mai sus, cât şi în locaţii precum mall-uri şi centre comerciale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar